Manuale pentru Cutii portbagaj

Mai jos, găsiți toate mărcile de Cutii portbagaj pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de repede pot conduce cu o cutie de acoperiș atașată la mașină? Verificat

În general, nu există o limită exactă. Cu toate acestea, o cutie de acoperiș poate influența experiența de conducere. De aceea se recomandă să nu depășească 130 de kilometri pe oră.

A fost util (346) Citeşte mai mult

Influențează o cutie de acoperiș consumul meu de combustibil? Verificat

Da. Deși cantitatea exactă depinde de mașină și cutia de acoperiș, se poate spune că consumul de combustibil va crește cu 1 litru la 100 de kilometri la o viteză medie de 100 km / h.

A fost util (172) Citeşte mai mult

Care este cel mai bun mod de a încărca o cutie de acoperiș? Verificat

În primul rând, încercați să încărcați cele mai grele obiecte în mașină și încărcați cele mai ușoare obiecte în cutia de pe acoperiș. Distribuiți greutatea uniform peste cutia de acoperiș, cu cele mai grele obiecte în mijloc, deasupra barelor de acoperiș. Asigurați-vă că obiectele din cutia de acoperiș nu se pot mișca și acoperiți obiecte ascuțite pentru a preveni deteriorarea cutiei de acoperiș sau a altor bagaje.

A fost util (161) Citeşte mai mult