Manuale pentru Playere auto

Mai jos, găsiți toate mărcile de Playere auto pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Ce este DAB +? Verificat

DAB + este succesorul semnalului FM și înseamnă Digital Audio Broadcasting. Este un semnal digital care permite mai multe canale în aceeași lățime de bandă și permite o comutare mai ușoară între canale.

A fost util (502) Citeşte mai mult

Există un CD blocat în radioul auto, ce ar trebui să fac? Verificat

Unele aparate de radio auto au o caracteristică pentru a scoate CD-urile blocate. Opriți mașina și apăsați simultan butonul „pornit” și „expulzat” timp de 10 secunde. Dacă acest lucru nu funcționează, porniți mașina și încercați din nou.

A fost util (278) Citeşte mai mult

Care este diferența dintre FM și AM? Verificat

FM și AM sunt ambele forme de modulație utilizate pentru a transmite un semnal. FM reprezintă Modularea frecvenței, iar AM reprezintă Modularea amplitudinii. AM este cea mai veche formă de modulație. Cea mai mare diferență este că semnalul FM este mult mai puternic decât semnalul AM.

A fost util (276) Citeşte mai mult

Ce dimensiune radio auto se potrivește mașinii mele? Verificat

Există două dimensiuni standard de radio auto, 1-DIN și 2-DIN. 1-DIN este versinul standard subțire și 2-DIN este dublu față de înălțime. Aparatele de radio 2-DIN au adesea loc pentru un ecran pentru a afișa informații de navigație sau pentru a reda filme.

A fost util (236) Citeşte mai mult