Manual - Adler AD 1141 Difuzor

Aveți nevoie de un manual pentru Adler AD 1141 Difuzor? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 23.67 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Adler AD 1141 Difuzor, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Adler?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Ce spun frecvențele despre difuzorul meu? Verificat
Indică gama de frecvențe pe care le poate produce difuzorul. O gamă mai mare de frecvențe va oferi o variație mai mare a sunetului și va produce un sunet de calitate superioară.

A fost util (532)
Vreau să conectez un difuzor la televizorul meu prin HDMI, ce port ar trebui să folosesc? Verificat
Trebuie să utilizați portul HDMI-ARC, care este special creat pentru conectarea echipamentelor audio.

A fost util (417)
Când este muzica mea prea tare? Verificat
Sunetele de peste 80 de decibeli (dB) pot începe să afecteze auzul. Sunete de peste 120 dB deteriorează imediat auzul. Gravitatea daunelor depinde de cât de des și cât timp este prezent sunetul.

A fost util (302)
Bluetooth funcționează prin pereți și tavan? Verificat
Un semnal bluetooth va funcționa prin pereți și tavan, cu excepția cazului în care acestea sunt realizate din metal. În funcție de grosimea și materialul peretelui, semnalul își poate pierde puterea.

A fost util (59)
Până la ce nivel de zgomot este sigur pentru copii? Verificat
Copiii se deteriorează auzul mai rapid decât adulții. Prin urmare, este important să nu expuneți niciodată copiii la zgomot mai mare de 85 dB. În cazul căștilor există modele speciale pentru copii. În cazul difuzoarelor sau a altor situații, trebuie să fiți atenți, zgomotul nu depășește nivelul respectiv.

A fost util (47)

Loading…

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Adler.