Manual Adler AD 2822 Aparat de tuns

Aveți nevoie de un manual pentru Adler AD 2822 Aparat de tuns? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 39.15 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Adler AD 2822 Aparat de tuns, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Adler?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Ce înseamnă dimensiunile tunsorului? Verificat
Dimensiunile tăietorului indică, în general, cantitatea de păr care va rămâne după tăiere. Cu cât numărul este mai mare, cu atât tunsoarea este mai lungă.

A fost util (127)
Pot folosi o tunsă pe părul ud? Verificat
Nu folosiți niciodată o mașină de tuns pe părul ud. Tunsorul de păr se poate bloca și poate provoca durere. Apa poate provoca ruginirea lamei tunsorului.

A fost util (44)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Adler AD 2822 Aparat de tuns