Manual AEG STEP 800 X Ferăstrău vertical

Aveți nevoie de un manual pentru AEG STEP 800 X Ferăstrău vertical? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.89 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre AEG STEP 800 X Ferăstrău vertical, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs AEG?
Da Nu
100%
0%
1 vot

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pe ce materiale pot folosi jaw? Verificat
Datorită lamelor schimbătoare, Jigsaws poate fi utilizat pe aproape toate materialele. Ferăstrăurile sunt folosite în principal pentru a tăia curbe și colțuri.

A fost util (263)
Trebuie să port protecție pentru ochi când folosesc un ferăstrău? Verificat
Da. Particulele mici pot zbura în sus în timpul tăierii. Când acestea lovesc un ochi, pot provoca leziuni permanente ale ochilor. De aceea este întotdeauna necesar să purtați ochi de protecție.

A fost util (90)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Peltier raymond 09-11-2019
Bună, aș dori să știu cum să dezasamblați puzzle-ul meu Stép 800x. Vă mulțumesc din suflet

răspuns | A fost util (9)(Translated by Google)
Mike P 14-05-2020
La deschiderea mașinii, pentru a verifica comutatorul, a căzut un știft. Forma este de trei sferturi este ca o jumătate de lună, iar restul este complet rotundă. Te rog ajuta-ma

răspuns | A fost util (2)(Translated by Google)
Mike P 14-05-2020
Există vreo șansă să-mi trimiteți o diagramă a părților interioare ale AEG Step 800x, deoarece pot vedea unde să înlocuiesc pinul menționat?

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Ken 04-06-2020
Am un puzzle step800x în care am pus câteva piese noi Dar există un izvor, nu știu unde se duce Poți să ajuți

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Manual AEG STEP 800 X Ferăstrău vertical