Alecto FR-100 Walkie talkie

Aveți nevoie de un manual pentru Alecto FR-100 Walkie talkie? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 6.13 MB)

advertisement

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Alecto FR-100 Walkie talkie, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Alecto?
Da Nu
67%
33%
6 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Ce frecvență utilizează walkie-talkie-urile Alecto? Verificat
Toate walkie-talkies-urile Alecto folosesc frecvența PMR446.

A fost util (25)
Care este gama de walkie-talkies-uri Alecto? Verificat
Gama de walkie-talkie Alecto variază între câteva sute de metri în zonele urbane și câțiva kilometri în câmpiile deschise.

A fost util (15)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Alecto.