Manuale pentru Copaci pisici

Mai jos, găsiți toate mărcile de Copaci pisici pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Am un copac de pisică. Mai trebuie să-mi tăi unghiile pisicii? Verificat

Dacă pisica rămâne în interior, este posibil ca, în afară de utilizarea pomului de pisică, să-i tăiem unghiile. O pisică care este permisă afară are nevoie de unghii, de exemplu ca mecanism de apărare.

A fost util (44) Citeşte mai mult

Care este cel mai bun loc pentru un arbore de pisici? Verificat

Deși cea mai bună plasare depinde de mulți factori, în general, un loc bun pentru un arbore de pisici este lângă o fereastră. Acest lucru îi permite pisicii să facă plajă și să se distreze privind afară. De asemenea, nu așezați arborele pentru pisici prea aproape de cutia de gunoi.

A fost util (9) Citeşte mai mult