Manuale pentru Custi iepuri

Mai jos, găsiți toate mărcile de Custi iepuri pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Hof de multe ori ar trebui să-mi curăț stiloul de iepure? Verificat
Este recomandabil să curățați stiloul de iepure cel puțin de două ori pe săptămână. Așternuturile care au fost îmbibate cu urină trebuie îndepărtate zilnic.

A fost util (8)
Până la ce temperaturi poate iepurașul meu să stea afară în stilou? Verificat
Un iepure poate sta afară cu temperaturi de până la -20 ° C. La aceste temperaturi este important să vă asigurați că apa potabilă nu îngheță și că stiloul nu prinde prea mult vânt. Pe de altă parte, o temperatură de 24 ° C o poate face prea caldă în interiorul stiloului. Asigurați-vă că stiloul nu este așezat direct la soare și puneți un prosop umed peste el, dacă este necesar. La temperaturi extreme, este recomandabil să vă duceți animalul înăuntru.

A fost util (5)