Manual Arctic AROIE 24300 RMGC Cuptor

Aveți nevoie de un manual pentru Arctic AROIE 24300 RMGC Cuptor? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.42 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Arctic AROIE 24300 RMGC Cuptor, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Arctic?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cuptorul meu nu se încălzește suficient, ce ar trebui să fac? Verificat
Termostatul asigură că cuptoarele se încălzesc la temperatura stabilită. Este posibil ca termostatul să fie defect. Solicitați-l. În caz de îndoială, contactați producătorul.

A fost util (2367)
Ce este piroliza? Verificat
Unele cuptoare sunt echipate cu o funcție de piroliză. Acesta este un sistem de curățare care arde murdăria și grăsimile din cuptor folosind temperaturi foarte ridicate. După piroliză, toată murdăria se va transforma în cenușă și poate fi îndepărtată cu ușurință. Dacă cuptorul are o funcție de piroliză, este recomandabil să îl folosiți de 3 până la 4 ori pe an pentru a menține cuptorul curat.

A fost util (2199)
Când folosesc cuptorul, rămân deseori alimente care cad pe fund, provocând fum. Cum pot preveni acest lucru? Verificat
Multe cuptoare vin atât cu o grătar, cât și cu o tavă de copt. Când mâncarea este pregătită pe grătar, tava de copt poate fi așezată pe fund pentru a preveni arderea resturilor de mâncare și provocarea fumului.

A fost util (531)
Fumul se acumulează în cuptor atunci când se încălzește, de ce este asta? Verificat
Probabil că au mai rămas în cuptor rămășițe alimentare de la utilizarea anterioară. În special resturile de alimente grase pot genera fum atunci când sunt încălzite. Curățați bine cuptorul.

A fost util (530)
Pot pregăti mai multe articole simultan folosind mai multe tăvi pentru grătar? Verificat
Din punct de vedere tehnic, acest lucru este posibil. Cu toate acestea, depinde de tipul de mâncare dacă trebuie să reglați timpul de preparare sau să schimbați tăvile la jumătate în timpul preparării.

A fost util (528)

Loading…

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Arctic AROIE 24300 RMGC Cuptor