Manual Arctic DAPLH842PB Uscător

Aveți nevoie de un manual pentru Arctic DAPLH842PB Uscător? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Uscător
Manual de utilizare
2960312547_RO/281119.1618
DAPLH842PB
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.94 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Arctic DAPLH842PB Uscător, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Ești mulțumit de Arctic DAPLH842PB Uscător?
Da Nu
0%
100%
1 vot

Mai multe despre acest manual

Înțelegem că este plăcut să aveți un manual pe hârtie pentru Arctic DAPLH842PB Uscător. Puteți oricând descărca manualul de pe site-ul nostru web și îl puteți imprima singur. Dacă doriți să aveți un manual original, vă recomandăm să contactați Arctic. S-ar putea să ofere un manual original. Căutați manualul dvs. Arctic DAPLH842PB Uscător într-o altă limbă? Alegeți limba preferată pe pagina noastră de pornire și căutați numărul de model pentru a vedea dacă îl avem disponibil.

Specificații

Marcă Arctic
Model DAPLH842PB
Categorie Uscătoare
Tip fișier PDF
Mărime fișier 0.94 MB

Toate manualele pentru Arctic Uscătoare
Mai multe manuale pentru Uscătoare

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

De ce tamburul uscătorului meu este mai mare decât cel al mașinii de spălat, deși au aceeași capacitate? Verificat

Pentru a usca corect rufele, un uscător trebuie să aibă aer. Acest lucru are nevoie de spațiu și de aceea tamburul trebuie să fie mai mare.

A fost util (2902) Citeşte mai mult

Care este diferența dintre un uscător cu condensator și un uscător cu aerisire? Verificat

Într-un uscător cu condensator, vaporii de apă condensată sunt drenați și colectați într-un rezervor intern. Într-un uscător aerisit, aerul fierbinte și umed este evacuat printr-un furtun, de exemplu, dintr-o fereastră. Un uscător cu aerisire este mai ieftin de utilizat decât un uscător cu condensator

A fost util (776) Citeşte mai mult

Pot să-mi stivuiesc uscătorul și mașina de spălat? Verificat

În general, este posibil să stivuiți direct un uscător și o mașină de spălat direct unul peste celălalt. Acest lucru funcționează numai cu modelele de încărcare frontală. Cu toate acestea, este recomandabil să utilizați un accesoriu adecvat pentru a face acest lucru. Acest lucru va împiedica vibrația și căderea mașinilor și, de asemenea, previne deteriorarea mașinii de jos.

A fost util (615) Citeşte mai mult

Pot conecta un uscător la un cablu prelungitor? Verificat

Aparatele care necesită cantități mari de energie, cum ar fi un uscător, nu pot fi conectate la toate prelungitoarele. Vedeți care este consumul de energie al uscătorului, care este indicat în wați, și verificați dacă prelungitorul poate rezolva acest lucru. Există cabluri prelungitoare cu cabluri mai groase care sunt făcute pentru a manipula aparate mai mari.

A fost util (459) Citeşte mai mult

Care este diferența de utilizare între o mașină de spălat-uscător și o mașină de spălat și uscător separat? Verificat

Cel mai mare avantaj al unei mașini de spălat cu uscător este că necesită mai puțin spațiu. Cu toate acestea, un uscător separat va putea usca mai mult decât o mașină de spălat-uscător. O mașină de spălat cu uscător consumă, de asemenea, relativ mai multă energie și necesită mai mult timp.

A fost util (454) Citeşte mai mult

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Aici puteți împărtăși ce părere aveți despre Arctic DAPLH842PB Uscător. Dacă aveți o întrebare, citiți mai întâi cu atenție manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Manual Arctic DAPLH842PB Uscător

Produse asemanatoare

Categorii relevante