Manual Ardo WDO1264L Mașină de spalat cu uscator

Aveți nevoie de un manual pentru Ardo WDO1264L Mașină de spalat cu uscator? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 13.07 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Ardo WDO1264L Mașină de spalat cu uscator, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Ardo?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Mașina de spălat cu uscător face mult zgomot și / sau vibrează puternic, ce pot face în acest sens? Verificat
Este posibil ca mașina de spălat cu uscător să nu fi fost nivelată. Puteți face acest lucru reglând picioarele pentru a-l face perfect nivelat. Problema poate fi cauzată și de introducerea multor haine în aparat. Dacă acestea nu sunt cauza problemei dvs., trebuie să contactați producătorul.

A fost util (1166)
Mașina de spălat cu uscător miroase, ce pot face în acest sens? Verificat
Există mașini de spălat cu uscător cu funcții de autocurățare. Dacă aceste caracteristici nu sunt disponibile, este posibil să adăugați 100 ml de oțet alb sau 100 gr de cristale de sodă și să puneți mașina de spălat-uscător să ruleze un program de 90 ℃.

A fost util (383)
Care este diferența de utilizare între o mașină de spălat-uscător și o mașină de spălat și uscător separat? Verificat
Cel mai mare avantaj al unei mașini de spălat cu uscător este că necesită mai puțin spațiu. Cu toate acestea, un uscător separat va putea usca mai mult decât o mașină de spălat-uscător. O mașină de spălat cu uscător consumă, de asemenea, relativ mai multă energie și necesită mai mult timp.

A fost util (208)
Pot conecta o mașină de spălat-uscător la un cablu prelungitor? Verificat
Aparatele care necesită cantități mari de energie, cum ar fi o mașină de spălat-uscător, nu pot fi conectate la toate prelungitoarele. Vedeți care este consumul de energie al mașinii de spălat-uscător, care este indicat în Watt, și verificați dacă cablul prelungitor poate rezolva acest lucru. Există cabluri prelungitoare cu cabluri mai groase care sunt făcute pentru a manipula aparate mai mari.

A fost util (179)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Ardo WDO1264L Mașină de spalat cu uscator