Manual Atera Strada Suport bicicletă

Aveți nevoie de un manual pentru Atera Strada Suport bicicletă? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 3.5 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Atera Strada Suport bicicletă, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Atera?
Da Nu
56%
44%
27 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de repede pot conduce cu un suport de biciclete atașat la mașină? Verificat
În general, nu există o limită exactă. Cu toate acestea, un purtător de biciclete poate influența experiența de conducere. De aceea se recomandă să nu depășească 130 de kilometri pe oră.

A fost util (763)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Bernd 11-04-2021
Buna ziua, am suportul pentru roti Atera SSP 2/3. Pot transporta și biciclete electrice acolo?

răspuns | A fost util (27)(Translated by Google)
C. Hüneke 24-07-2021
Cum detașez suportul de remorcare? Este asa greu

răspuns | A fost util (23)(Translated by Google)
Herbert Peinelt 13-08-2021
Cum montez plăcuța de înmatriculare pe suportul pentru biciclete atera 022686

A fost util (18)(Translated by Google)
Josef Außendorf 02-09-2021
Cum detașez suportul pentru biciclete de la bara de remorcare și bucla de fixare pentru bicicleta mea (cu bateria cadru) este prea scurtă

A fost util (11)(Translated by Google)
Jackie Harris 10-08-2019
Tocmai am încercat să potrivim noua noastră ieșire stradală pentru prima dată și nu putem bloca sau scoate cheia din mecanismul de prindere, chiar dacă am urmat instrucțiunile și am împins mânerul mai jos, vreo sugestie?

răspuns | A fost util (15)(Translated by Google)
Marie POUYAU 25-09-2021
Am un suport de biciclete ATERA STRADA Când cobor încheietura de blocare, se ridică și nu stă în jos, nu blochează suportul pentru biciclete pe bila Care e treaba te rog?

răspuns | A fost util (6)(Translated by Google)
Luc Claeys 10-02-2022
Cum poate fi prins mai tare pârghia de prindere. Mașină nouă cu bară de remorcare nouă, iar prinderea este mai puțin puternică † Se poate face acest lucru puternic printr-un regulament, astfel încât suportul să fie fixat ferm?

răspuns | A fost util (2)(Translated by Google)
Manuel Almanza 08-12-2020
Buna ziua, Trebuie să verific dacă Suportul de biciclete ATERA Strada DL2, cu mișcarea lui caracteristică înapoi, mi-ar permite să deschid cele două uși din spate ale Ford Transit Custom (anul 2018). Ar fi perfect dacă l-aș încerca într-un magazin,

răspuns | A fost util (1)(Translated by Google)
Ti BREIZ 27-03-2022
Bună, Problema mea: nu pot coborî pârghia de blocare a suportului meu pentru biciclete ATERA Strada vario 2 pe bila. Exista vreo reglare pentru a da putin mai mult spatiu intre minge si sistemul de fixare al suportului pentru biciclete? Vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră.

răspuns | A fost util (1)(Translated by Google)
Mattthias Perlbach 14-05-2020
Buna ziua si buna ziua, am un suport pentru biciclete tip Atera ssp 2/3 pentru cârlig de remorca. Acum ștecherul nu se potrivește în priza cu 7 pini de pe cuplajul remorcii. Ce adaptor ar fi potrivit aici? Nu am putut găsi o descriere a acestui conector pe web. Cu cele mai bune mulțumiri

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Thurion Geneviève 05-09-2020
Cum să inversați atașamentele barelor de fălci care atașează bicicletele de cadrele lor. Am un suport pentru biciclete, extrage 3 biciclete

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Alan Corbet 26-03-2022
Cum pot vedea răspunsurile la întrebările deja puse?

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Jean Luc BOISTEAU 28-03-2022
Buna ziua, Va rog, am un suport de biciclete ATERA STRADA EVO pentru 2 biciclete. Pot să-l instalez și să-l blochez pe bila de prindere a unui vehicul și nu a celuilalt. Prinderea nu este posibilă. Există o setare care să știe că aparent cele 2 bile sunt identice. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră.

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
J Sihtam 18-04-2022
Cum reasamblam mânerul de blocare al suportului de biciclete pe bila? Nu o mai pot inchide si nu pot intoarce cheia!!!! Mulțumesc anticipat

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Ruby 01-05-2022
Pot să-l strâng astfel încât suportul să nu se mai rotească pe cârlig? Îl am cel mai strâns acum, dar suportul încă se învârte. Ajutor!

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Manual Atera Strada Suport bicicletă