Manuale pentru Aparate foto

Mai jos, găsiți toate mărcile de Aparate foto pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cum pot preveni „ochii roșii” din imaginile mele? Verificat
Fenomenul „ochi roșii” este cauzat de prea multă lumină în prea puțin timp pentru a ajunge la ochii oamenilor din imagine. Acest efect este și mai puternic într-o atmosferă întunecată. Pentru a preveni acest lucru, puteți face următoarele: nu lăsați oamenii să privească direct în cameră, să creeze mai multă lumină, să facă fotografia mai aproape de subiect sau să scadă utilizarea funcției de zoom.

A fost util (32)