Manuale pentru Blu-ray playere

Mai jos, găsiți toate mărcile de Blu-ray playere pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Poate un player Blu-ray să redea și DVD-uri? Verificat
Da, aproape toate playerele Blu-ray sunt capabile să redea DVD-uri.

A fost util (69)
Contează la ce port HDMI îmi conectez playerul blu-ray? Verificat
În general, puteți conecta un player blu-ray la orice port HDMI. Dispozitivul poate fi apoi utilizat prin selectarea canalului HDMI corespunzător de pe televizor.

A fost util (34)
Pot repara singur zgârieturile pe un Blu-ray? Verificat
Zgârieturile împiedică citirea corectă a discului de către laser. Când zgârieturile sunt doar superficiale, este posibil să le reparați singur prin lustruirea discului cu un compus ușor abraziv. În mod ideal, utilizați un compus abraziv profesionist, dar este, de asemenea, posibil să utilizați pastă de dinți obișnuită. După lustruirea discului, acesta trebuie spălat și lăsat să se usuce. Există companii specializate care pot face acest lucru.

A fost util (7)