Manuale pentru Camere digitale

Mai jos, găsiți toate mărcile de Camere digitale pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cum pot preveni „ochii roșii” din imaginile mele? Verificat

Fenomenul „ochi roșii” este cauzat de prea multă lumină în prea puțin timp pentru a ajunge la ochii oamenilor din imagine. Acest efect este și mai puternic într-o atmosferă întunecată. Pentru a preveni acest lucru, puteți face următoarele: nu lăsați oamenii să privească direct în cameră, să creeze mai multă lumină, să facă fotografia mai aproape de subiect sau să scadă utilizarea funcției de zoom.

A fost util (273) Citeşte mai mult

Ce este un megapixel? Verificat

Un megapixel (MP) este egal cu un milion de pixeli. Megapixeli sunt, printre altele, folosite pentru a indica rezoluția camerelor digitale și a camerelor video. De exemplu, o cameră care produce imagini de 1280x960 pixeli are o rezoluție de aproximativ 1,3MP. Deși există mulți factori care influențează calitatea unei imagini, se poate spune că, în general, mai mulți megapixeli duc la o imagine mai bună.

A fost util (249) Citeşte mai mult

Este necesar să-mi golesc bateria litiu-ion înainte de a o reîncărca din nou? Verificat

Nu, nu este necesar. Cu bateriile mai vechi, acesta a fost cazul. Bateriile litiu-ion pot fi încărcate după utilizare și pot fi scoase de pe încărcător atunci când este necesar.

A fost util (221) Citeşte mai mult

Ce înseamnă SD? Verificat

SD înseamnă Secure Digital. Cardurile SD sunt mediul de stocare standard pentru multe camere digitale.

A fost util (196) Citeşte mai mult

O baterie din dispozitivul meu este oxidată, o mai pot folosi în siguranță? Verificat

Da, dispozitivul poate fi încă utilizat în siguranță. În primul rând, scoateți bateria oxidată. Nu folosiți niciodată mâinile goale pentru a face acest lucru. Apoi curățați compartimentul bateriei cu un tampon de bumbac înmuiat în oțet sau suc de lămâie. Lăsați-l să se usuce și introduceți baterii noi.

A fost util (187) Citeşte mai mult

Care este cel mai bun mod de a stoca o baterie litiu-ion pentru o perioadă lungă de timp? Verificat

Cel mai bun mod de a stoca o baterie litiu-ion este la o temperatură cuprinsă între 5 și 45 de grade Celsius. De asemenea, este o idee bună să vă asigurați că bateria este încărcată cu aproximativ 67% înainte de a fi depozitată.

A fost util (177) Citeşte mai mult

În ce condiții va funcționa optim bateria mea litiu-ion? Verificat

Bateriile litiu-ion funcționează optim la o temperatură cuprinsă între 5 și 45 de grade Celsius. Cu vreme foarte rece sau caldă, este posibil să observați că bateria se va scurge mai repede. Încărcarea nu este recomandată la temperaturi mai mici de 5 sau mai mari de 45 de grade Celsius.

A fost util (166) Citeşte mai mult