Manuale pentru Camere video

Mai jos, găsiți toate mărcile de Camere video pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Câte imagini pot stoca pe cardul meu SD? Verificat
Acest lucru depinde foarte mult de setări, dar, în general, se poate spune că 1 GB de stocare poate conține aproximativ 5 minute de filmare HD sau 1 minut de filmare 4K.

A fost util (39)
Ce înseamnă SD? Verificat
SD înseamnă Secure Digital. Cardurile SD sunt mediul de stocare standard pentru multe camere digitale.

A fost util (15)
Cum pot preveni „ochii roșii” din imaginile mele? Verificat
Fenomenul „ochi roșii” este cauzat de prea multă lumină în prea puțin timp pentru a ajunge la ochii oamenilor din imagine. Acest efect este și mai puternic într-o atmosferă întunecată. Pentru a preveni acest lucru, puteți face următoarele: nu lăsați oamenii să privească direct în cameră, să creeze mai multă lumină, să facă fotografia mai aproape de subiect sau să scadă utilizarea funcției de zoom.

A fost util (13)
O baterie din dispozitivul meu este oxidată, o mai pot folosi în siguranță? Verificat
Da, dispozitivul poate fi încă utilizat în siguranță. În primul rând, scoateți bateria oxidată. Nu folosiți niciodată mâinile goale pentru a face acest lucru. Apoi curățați compartimentul bateriei cu un tampon de bumbac înmuiat în oțet sau suc de lămâie. Lăsați-l să se usuce și introduceți baterii noi.

A fost util (12)
Ce este un megapixel? Verificat
Un megapixel (MP) este egal cu un milion de pixeli. Megapixeli sunt, printre altele, folosite pentru a indica rezoluția camerelor digitale și a camerelor video. De exemplu, o cameră care produce imagini de 1280x960 pixeli are o rezoluție de aproximativ 1,3MP. Deși există mulți factori care influențează calitatea unei imagini, se poate spune că, în general, mai mulți megapixeli duc la o imagine mai bună.

A fost util (9)