Manuale pentru Clatronic CD playere portabile

Mai jos, găsiți toate modelele de Clatronic CD playere portabile pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot repara singur zgârieturile de pe un CD? Verificat
Zgârieturile împiedică citirea corectă a discului de către laser. Când zgârieturile sunt doar superficiale, este posibil să le reparați singur prin lustruirea discului cu un compus ușor abraziv. În mod ideal, utilizați un compus abraziv profesionist, dar este, de asemenea, posibil să utilizați pastă de dinți obișnuită. După lustruirea discului, acesta trebuie spălat și lăsat să se usuce. Există companii specializate care pot face acest lucru.

A fost util (8)