Manuale pentru DVD playere

Mai jos, găsiți toate mărcile de DVD playere pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Un DVD player poate reda și CD-uri? Verificat
Da, aproape toate playerele de DVD sunt capabile să redea CD-uri.

A fost util (93)
Pot repara singur zgârieturile de pe un DVD? Verificat
Zgârieturile împiedică citirea corectă a discului de către laser. Când zgârieturile sunt doar superficiale, este posibil să le reparați singur prin lustruirea discului cu un compus ușor abraziv. În mod ideal, utilizați un compus abraziv profesionist, dar este, de asemenea, posibil să utilizați pastă de dinți obișnuită. După lustruirea discului, acesta trebuie spălat și lăsat să se usuce. Există companii specializate care pot face acest lucru.

A fost util (17)