Manuale pentru Mpman Mp3 playere

Mai jos, găsiți toate modelele de Mpman Mp3 playere pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este diferența dintre Mp3, WAV, AIFF și FLAC? Verificat
Diferența este că WAV, AIFF și FLAC sunt tipuri de fișiere fără pierderi în care Mp3 este un tip de fișier „cu pierderi”. Aceasta înseamnă că pentru a crea un MP3, se aplică o cantitate mai mare de compresie. Acest lucru face ca fișierele să fie mai mici, dar rezultă și într-o pierdere de calitate.

A fost util (19)
Când conectez o căști la dispozitivul meu nu funcționează corect, ce pot face? Verificat
Este posibil ca murdăria să se fi acumulat în deschizătura în care sunt conectate căștile, împiedicând contactul corespunzător. Cel mai bun mod de a curăța acest lucru este cu aer comprimat. Când aveți dubii, faceți acest lucru de către un profesionist.

A fost util (15)
Ce înseamnă Mp3? Verificat
Mp3 este scurt pentru MPEG3. Aceasta înseamnă Moving Picture Experts Group Layer-3 Audio. Mp3 este cel mai utilizat format de fișier pentru stocarea și redarea muzicii sau a altor forme de sunet.

A fost util (9)
Cât costă kilobyte, megabyte, gigabyte și terabyte? Verificat
Un kilobyte este format din 1000 de octeți. 1 megabyte = 1000 kilobyte. 1 gigabyte = 1000 megabyte. 1 terabyte = 1000 gigabyte.

A fost util (8)