Manuale pentru Telecomenzi

Mai jos, găsiți toate mărcile de Telecomenzi pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cum conectez o telecomandă universală la televizor? Verificat
Pentru a vă conecta telecomanda universală, aveți nevoie de numărul modelului și de marca atât a telecomenzii, cât și a televizorului. Există o listă de coduri pentru mărci și numere de model în manualul telecomenzii.

A fost util (6299)
Care este intervalul mediu al unei telecomenzi cu infraroșu? Verificat
O telecomandă cu infraroșu medie avea o rază de acțiune între 3 și 6 metri. De asemenea, cu cât dispozitivul este mai departe, cu atât va fi mai greu să vizezi.

A fost util (310)
Telecomanda mea va funcționa și pe alte modele de televiziune de aceeași marcă? Verificat
Adesea, telecomanda unui televizor va funcționa și pe modele similare ale aceluiași brand. Cu toate acestea, este neobișnuit să funcționeze pe toate modelele acelui brand. Telecomandele universale sunt mai potrivite pentru a face acest lucru.

A fost util (306)
De ce sunt litere lângă numerele de pe telecomandă? Verificat
Anumite setări ale televizorului pot necesita introducerea literelor. Există, de obicei, trei litere sau alte caractere pe un buton. Când este necesară introducerea literelor, puteți apăsa butonul o dată pentru prima literă, apăsați de două ori pentru a doua literă și apăsați de 3 ori pentru a treia literă. În acest fel, textul poate fi scris cu un număr minim de butoane.

A fost util (286)
O baterie din dispozitivul meu este oxidată, o mai pot folosi în siguranță? Verificat
Da, dispozitivul poate fi încă utilizat în siguranță. În primul rând, scoateți bateria oxidată. Nu folosiți niciodată mâinile goale pentru a face acest lucru. Apoi curățați compartimentul bateriei cu un tampon de bumbac înmuiat în oțet sau suc de lămâie. Lăsați-l să se usuce și introduceți baterii noi.

A fost util (175)
Pot lăsa o baterie înlocuibilă într-un dispozitiv mult timp? Verificat
Bateriile înlocuibile pot rămâne într-un dispozitiv mult timp dacă dispozitivul este utilizat. Atunci când un dispozitiv este depozitat mult timp, este recomandabil să scoateți bateriile pentru a preveni oxidarea.

A fost util (144)