Manuale pentru Qilive Televizoare LED

Mai jos, găsiți toate modelele de Qilive Televizoare LED pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cum conectez o telecomandă universală la televizor? Verificat

Pentru a vă conecta telecomanda universală, aveți nevoie de numărul modelului și de marca atât a telecomenzii, cât și a televizorului. Există o listă de coduri pentru mărci și numere de model în manualul telecomenzii.

A fost util (4563) Citeşte mai mult

Vreau să conectez un difuzor la televizorul meu LED cu HDMI, ce port ar trebui să folosesc? Verificat

Trebuie să utilizați portul HDMI-ARC, care este special creat pentru conectarea echipamentelor audio.

A fost util (2088) Citeşte mai mult

Contează la ce port HDMI îmi conectez dispozitivul? Verificat

În general, puteți conecta un dispozitiv precum un player Blu-ray sau o consolă de jocuri la orice port HDMI. Dispozitivul poate fi apoi utilizat prin selectarea canalului HDMI corespunzător de pe televizor.

A fost util (988) Citeşte mai mult

Cum măsoară centimetrii televizorului meu LED? Verificat

Măsurarea centimetrilor pe televizorul dvs. LED se face prin măsurarea distanței diagonale între, de exemplu, colțul din stânga sus și colțul din dreapta jos al ecranului (nu marginea). Un inch este egal cu 2,54 centimetri, deci atunci când măsurați 99 de centimetri, acest lucru înseamnă că televizorul dvs. LED are 39 de inci.

A fost util (862) Citeşte mai mult

Telecomanda mea va funcționa și pe alte modele de televiziune de aceeași marcă? Verificat

Adesea, telecomanda unui televizor va funcționa și pe modele similare ale aceluiași brand. Cu toate acestea, este neobișnuit să funcționeze pe toate modelele acelui brand. Telecomandele universale sunt mai potrivite pentru a face acest lucru.

A fost util (503) Citeşte mai mult

Care este diferența dintre LCD și LED? Verificat

Ambele tehnici folosesc un ecran LCD care nu emite lumină de la sine. Diferența constă în iluminarea din spatele ecranului. Cu ecranele LCD, acest lucru este realizat de CCFL (lampă fluorescentă cu catod rece), iar LED-ul folosește luminile LED.

A fost util (452) Citeşte mai mult

Pot repara singur un pixel mort? Verificat

Există o diferență între un pixel mort și un pixel blocat. Un pixel blocat este încă colorat și poate fi fixat aplicând o presiune ușoară exact pe pixel până când se restabilește. Un pixel mort este întotdeauna negru sau alb și nu poate fi reparat de unul singur.

A fost util (377) Citeşte mai mult

Ce înseamnă HDMI? Verificat

HDMI înseamnă High-Definition Multimedia Interface. HDMI este o conexiune pentru a trimite videoclipuri și audio de înaltă calitate de la un dispozitiv la altul.

A fost util (334) Citeşte mai mult

Care este raportul de contrast? Verificat

Raportul de contrast arată cât de departe este albul cel mai alb de cel mai negru negru. Un raport de contrast de exemplu 400: 1 înseamnă că cel mai negru negru de pe ecran este de 400 de ori mai întunecat decât cel mai alb. Un raport de contrast ridicat contribuie la claritatea imaginii.

A fost util (310) Citeşte mai mult

De ce sunt litere lângă numerele de pe telecomandă? Verificat

Anumite setări ale televizorului pot necesita introducerea literelor. Există, de obicei, trei litere sau alte caractere pe un buton. Când este necesară introducerea literelor, puteți apăsa butonul o dată pentru prima literă, apăsați de două ori pentru a doua literă și apăsați de 3 ori pentru a treia literă. În acest fel, textul poate fi scris cu un număr minim de butoane.

A fost util (301) Citeşte mai mult

Cum pot curăța corect televizorul cu LED-uri? Verificat

Opriți televizorul și ștergeți praful și murdăria de pe ecran cu o cârpă din microfibră. Nu utilizați hârtie, aceasta poate provoca zgârieturi. Nu aplicați prea multă presiune sau puteți provoca daune pixelilor. Folosiți un detergent specializat sau preparați-l amestecând 1 parte de oțet cu 1 parte de apă. Umeziți cârpa cu detergentul și curățați ecranul. Asigurați-vă că pânza nu este prea umedă. Îndepărtați petele făcând mișcări de rotație. Uscați ecranul cu o a doua cârpă din microfibră pentru a preveni dungile.

A fost util (299) Citeşte mai mult

Care este distanța optimă de vizionare pentru televizorul meu? Verificat

Acest lucru depinde parțial de preferințele personale, dar, de regulă, distanța optimă de vizionare este de aproximativ 3x dimensiunea diagonală a ecranului televizorului. Pentru un televizor de 60 inch (152cm) distanța optimă de vizionare ar fi de 180 inch sau aproximativ 4,5 metri.

A fost util (298) Citeşte mai mult

Ultimele comentarii

Manual Qilive Q32H231B Televizor LED
Pacsmag Katalin 23-05-2024
As dori sa cumpar o telecomanda pentru televizorul de mai sus, mai exact q32H231B


(Tradus de Google)
Qilive Q32H231B Televizor LED
Manual Qilive Q32HS202B Televizor LED
Addaoui 21-05-2024
Ma puteti ajuta urgent Mi-am pierdut telecomanda pentru televizor si in ciuda achizitionarii a 2 telecomenzi universale nu le pot conecta, puteti sa imi dati referinta pentru a intra astfel incat sa functioneze din nou pentru ca nu exista instructiuni care sa mentioneze marca Qilive, va rog ajutati-ma


(Tradus de Google)
Qilive Q32HS202B Televizor LED
Manual Qilive Q32HS202B Televizor LED
Addaoui 21-05-2024
Am pierdut telecomanda Am mai cumparat alte 2 universale nici unul nu merge imi puteti da o explicatie si sa-mi spuneti ce referinta sa intru pentru a activa telecomanda universala multumesc


(Tradus de Google)
Qilive Q32HS202B Televizor LED
Manual Qilive Q32HS202B Televizor LED
Enescu Valentin 15-04-2024
Bbina ziua nu imi merge sa installez canalele pe el


Qilive Q32HS202B Televizor LED
Manual Qilive Q32HS202B Televizor LED
Ирина Абияк 16-03-2024
Bună ziua ! Lumina roșie de pe televizor este aprinsă, dar ecranul este negru și televizorul nu funcționează? Ce ar putea fi acesta?


(Tradus de Google)
Qilive Q32HS202B Televizor LED