Manual B-Tech BT7513 Suport pe perete

Aveți nevoie de un manual pentru B-Tech BT7513 Suport pe perete? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.78 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre B-Tech BT7513 Suport pe perete, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs B-Tech?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot atașa suportul de perete la gips-carton? Verificat
Da, dar trebuie să folosiți prize speciale. În cazul panourilor de gips-carton, suportul de perete ar trebui să fie atașat la cadrul de lemn din spatele panourilor.

A fost util (158)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual B-Tech BT7513 Suport pe perete