Manual BanBao set 8702 Pirate Corabie de pirati

Aveți nevoie de instrucțiuni de construcție pentru BanBao set 8702 Pirate Corabie de pirati? Mai jos puteți vizualiza și descărca gratuit instrucțiunile de construcție în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 3.42 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre BanBao set 8702 Pirate Corabie de pirati, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs BanBao?
Da Nu
0%
100%
1 vot

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Setul meu BanBao a fost incomplet, ce ar trebui să fac? Verificat
Contactați BanBao și spuneți-le numărul stabilit, pagina din instrucțiunile pe care este utilizată piesa și o descriere a piesei. Vă vor oferi un înlocuitor.

A fost util (80)
Cum pot preveni decolorarea jucăriilor mele BanBao? Verificat
Cei mai mari doi factori care contribuie la decolorarea plasticului jucăriilor BanBao sunt expunerea pe termen lung la lumina soarelui și fumul de țigară. Încercați să le minimizați atunci când depozitați BanBao

A fost util (46)
Sunt cărămizile BanBao compatibile cu cărămizile Lego? Verificat
Da, majoritatea cărămizilor BanBao se potrivesc și pe cărămizile Lego.

A fost util (34)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual BanBao set 8702 Pirate Corabie de pirati