Manual - Bauknecht GSFS 4581 Maşină de spălat vase

Aveți nevoie de un manual pentru Bauknecht GSFS 4581 Maşină de spălat vase? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.22 MB)

advertisement

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Bauknecht GSFS 4581 Maşină de spălat vase, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Bauknecht?
Da Nu
100%
0%
2 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

După ce mașina de spălat vase a terminat ciclul, recipientul care conține tableta nu s-a deschis. Cum este posibil acest lucru? Verificat
Această problemă este adesea cauzată de vase care blochează recipientul. Verificați acest lucru înainte de a porni mașina de spălat vase.

A fost util (5875)
Mașina de spălat vase nu mai încălzește apa, de ce este asta? Verificat
Este probabil ca elementul de încălzire să fie defect. Solicitați-l. În caz de îndoială, contactați producătorul.

A fost util (3087)
Pot folosi sare obișnuită în mașina de spălat vase? Verificat
Nu, sarea obișnuită poate conține substanțe care pot provoca deteriorarea aparatului.

A fost util (2139)
Trebuie să-mi clătesc vasele înainte de a le pune în mașina de spălat vase? Verificat
Clătirea vaselor nu este necesară, dar trebuie să îndepărtați resturile mari, tari și grase. Acestea ar putea înfunda scurgerea în timp.

A fost util (682)
Ar trebui să deschid mașina de spălat vase după ce a terminat de funcționat pentru ca vasele să se usuce mai repede? Verificat
Acest lucru depinde de tipul de mașină de spălat vase și de locația mașinii de spălat vase. Unele mașini de spălat vase sunt echipate cu o caracteristică care usucă vasele după programul de spălare. În acest caz, deschiderea mașinii de spălat vase nu va avea nicio valoare adăugată. Cu mașinile de spălat vase încorporate, este posibil ca deschiderea frecventă a mașinii de spălat vase în timpul funcționării să provoace daune de apă dulapurilor din jur din cauza aburului care este eliberat.

A fost util (247)
Pot deschide mașina de spălat vase cât funcționează? Verificat
Majoritatea mașinilor de spălat vase sunt echipate cu opritor de apă, ceea ce face ca programul să se oprească imediat când ușa este deschisă, ceea ce înseamnă că nu va ieși apă. Cu unele modele, acest lucru poate cauza probleme în timp. Cu mașinile de spălat vase încorporate, este posibil ca deschiderea frecventă a mașinii de spălat vase în timpul funcționării să provoace daune de apă dulapurilor din jur din cauza aburului care este eliberat.

A fost util (243)
După ce mașina de spălat vase și-a terminat ciclul, vasele din plastic sunt încă ude, dar restul nu. De ce este asta? Verificat
Plasticul este un conductor rău de căldură, permițând produselor să se răcească rapid. Umezeala care rămâne pe ea se evaporă mult mai puțin decât de exemplu pe ceramică sau metal.

A fost util (181)
Pot conecta o mașină de spălat vase la un cablu prelungitor? Verificat
Aparatele care necesită cantități mari de energie, cum ar fi o mașină de spălat vase, nu pot fi conectate la toate prelungitoarele. Vedeți care este consumul de energie al mașinii de spălat vase, care este indicat în Watt, și verificați dacă cablul prelungitor se poate descurca. Există cabluri prelungitoare cu cabluri mai groase care sunt făcute pentru a manipula aparate mai mari.

A fost util (164)
Este o problemă să aveți zgârieturi pe metal în interiorul mașinii de spălat vase? Verificat
Interiorul majorității mașinilor de spălat vase este fabricat din oțel inoxidabil și nu este afectat de zgârieturi.

A fost util (139)
Pot pune obiecte din lemn, cum ar fi spatule și scânduri în mașina de spălat vase? Verificat
Nu. Obiectele din lemn pot fi deteriorate sau deformate într-o mașină de spălat vase. De asemenea, fibrele de lemn care se eliberează ar putea deteriora mașina de spălat vase. Plăcile de tăiat din lemn sunt adesea realizate cu lipici care se poate desprinde după ce ați fost de mai multe ori în mașina de spălat vase.

A fost util (82)
Pot pune tigăi cu teflon în mașina de spălat vase? Verificat
Da, poti. Cu toate acestea, tigaia se va purta mai repede decât atunci când este curățată manual. Când curățați manual o tigaie cu teflon, nu folosiți niciodată un spălător, ci folosiți un burete moale sau o cârpă.

A fost util (28)

Loading…

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Florin 01-12-2020
Nu mai vrea sa pornesc. Începe programul, elimină apa, introduce apa o parte, dar o elimină su se oprește. Vă rog să mă ajutați.

răspuns | A fost util (0)
Poulik alin 11-04-2021
A pornit a tras apa și sa oprit

răspuns | A fost util (0)
Acest manual a fost publicat inițial de Bauknecht.