Manual BenQ FK1 Mouse

Aveți nevoie de un manual pentru BenQ FK1 Mouse? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.84 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre BenQ FK1 Mouse, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs BenQ?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este cea mai bună suprafață pe care se poate utiliza un mouse? Verificat
Un mouse tradițional trackball funcționează cel mai bine pe o suprafață căptușită, cum ar fi un mouse mouse. Un mouse optic va funcționa pe aproape orice suprafață plană, cu excepția suprafețelor transparente sau reflectorizante. Suprafețele cu un model repetitiv tipărit pot interfera cu funcționarea mouse-ului.

A fost util (83)
Ce dimensiune mouse-ul este cel mai bun pentru mâna mea? Verificat
Acest lucru depinde parțial de preferința și necesitatea personală, dar, în general, un mouse trebuie să aibă aproximativ 60% din dimensiunea mâinii tale. Acesta este cel mai confortabil și cel mai ergononic.

A fost util (23)
Care este diferența dintre un mouse normal și un mouse pentru jocuri? Verificat
Fiecare mouse de joc poate fi folosit ca un mouse obișnuit. Cu toate acestea, un mouse pentru jocuri are adesea butoane suplimentare în anumite locuri pentru a ușura jocul. Există chiar șoareci de joc care au butoane menite să joace mai bine un anumit joc.

A fost util (19)
Ce este un mouse ergonomic? Verificat
Utilizarea zilnică a unui șoarece obișnuit pe perioade lungi de timp poate duce la dureri la nivelul brațului și încheieturii mâinii. Aceasta se mai numește RSI (leziune repetată a tulpinii). Un mouse ergonomic este modelat pentru a reduce aceste probleme sau pentru a le preveni.

A fost util (10)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de BenQ.