Manual BenQ SX930 Proiector

Aveți nevoie de un manual pentru BenQ SX930 Proiector? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 5.99 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre BenQ SX930 Proiector, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs BenQ?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pot opri proiectorul imediat după utilizare? Verificat
După utilizarea proiectorului, lampa este încă foarte fierbinte. Cel mai bine este să lăsați proiectorul aprins după utilizare, oferindu-i ventilatorului timp timp pentru a-și face treaba și pentru a răci lampa. Aceasta va prelungi durata de viață a lămpii.

A fost util (83)
Ce este corectarea trapezului? Verificat
Un proiector de multe ori nu poate fi așezat drept în fața unui ecran sau a unui perete. Din acest motiv, imaginea proiectată poate deveni distorsionată. Acesta este efectul cheie. Corecția Keystone este o caracteristică care abordează această distorsiune. Nu toți proiectorii oferă corecție trapezoidală.

A fost util (47)
Care este raportul de contrast? Verificat
Raportul de contrast arată cât de departe este albul cel mai alb de cel mai negru negru. Un raport de contrast de exemplu 400: 1 înseamnă că cel mai negru negru de pe ecran este de 400 de ori mai întunecat decât cel mai alb. Un raport de contrast ridicat contribuie la claritatea imaginii.

A fost util (25)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de BenQ.