Manuale pentru Biciclete electrice

Mai jos, găsiți toate mărcile de Biciclete electrice pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de des ar trebui să-mi ung lanțul de biciclete? Verificat

Cu o utilizare normală, cel mai bine este să ungeți lanțul o dată pe lună. Măriți această frecvență în caz de utilizare intensă. De asemenea, lubrifiați după călătorii cu ploi abundente sau cu mult praf.

A fost util (212) Citeşte mai mult

Care este presiunea potrivită a anvelopelor pentru o bicicletă? Verificat

O anvelopă de bicicletă trebuie umflată destul de tare. Presiunea exactă poate fi diferită pentru fiecare bicicletă și marcă, dar în general este bine să folosiți cel puțin 3,5 până la 4,5 bar. Presiunea ideală este adesea indicată pe anvelopă.

A fost util (178) Citeşte mai mult

Ce spune dimensiunea roții despre bicicleta mea? Verificat

Cu o roată mai mare veți parcurge mai multă distanță cu o singură rotație. Fără unelte suplimentare sau alte ajutoare, acest lucru va costa adesea mai mult efort. Prin urmare, nu este adevărat că bicicletele cu roți mai mari vor merge mai repede.

A fost util (102) Citeşte mai mult

Anvelopele de pe bicicleta mea sunt plate, deși nu mi-am mai folosit bicicleta de mult timp, de ce este asta? Verificat

Anvelopele pentru biciclete sunt fabricate din cauciuc. Acesta este un produs natural predispus la uscare. Acest lucru se poate întâmpla datorită expunerii la lumina soarelui sau prin trecerea unor perioade lungi de timp. O anvelopă uscată se poate sparge sau se poate întinde în timpul primei călătorii.

A fost util (98) Citeşte mai mult