Manuale pentru Scutere

Mai jos, găsiți toate mărcile de Scutere pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Scuterul meu nu mai funcționează în timp ce conduc, ce ar trebui să fac? Verificat

În timpul verificărilor de service, supapa scuterului trebuie verificată și montată corespunzător. Dacă acest lucru nu se întâmplă corect sau deloc, scuterul se poate supraîncălzi din cauza arderii suboptime de combustibil. Montați supapele în mod corespunzător.

A fost util (647) Citeşte mai mult

Care este presiunea potrivită a anvelopelor pentru un scuter? Verificat

O anvelopă pentru scuter trebuie umflată destul de tare. Presiunea exactă poate fi diferită pentru fiecare scuter și marcă, dar, în general, este bine să folosiți cel puțin 2,1 bari pentru anvelopa din față și 2,5 bari pentru anvelopa din spate. Presiunea ideală este adesea indicată pe anvelopă.

A fost util (513) Citeşte mai mult