Manual - Blaupunkt Madrid 210 Player auto

Aveți nevoie de un manual pentru Blaupunkt Madrid 210 Player auto? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 9.24 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Blaupunkt Madrid 210 Player auto, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Blaupunkt?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Ce este DAB +? Verificat
DAB + este succesorul semnalului FM și înseamnă Digital Audio Broadcasting. Este un semnal digital care permite mai multe canale în aceeași lățime de bandă și permite o comutare mai ușoară între canale.

A fost util (281)
Care este diferența dintre FM și AM? Verificat
FM și AM sunt ambele forme de modulație utilizate pentru a transmite un semnal. FM reprezintă Modularea frecvenței, iar AM reprezintă Modularea amplitudinii. AM este cea mai veche formă de modulație. Cea mai mare diferență este că semnalul FM este mult mai puternic decât semnalul AM.

A fost util (122)
Există un CD blocat în radioul auto, ce ar trebui să fac? Verificat
Unele aparate de radio auto au o caracteristică pentru a scoate CD-urile blocate. Opriți mașina și apăsați simultan butonul „pornit” și „expulzat” timp de 10 secunde. Dacă acest lucru nu funcționează, porniți mașina și încercați din nou.

A fost util (59)
Ce dimensiune radio auto se potrivește mașinii mele? Verificat
Există două dimensiuni standard de radio auto, 1-DIN și 2-DIN. 1-DIN este versinul standard subțire și 2-DIN este dublu față de înălțime. Aparatele de radio 2-DIN au adesea loc pentru un ecran pentru a afișa informații de navigație sau pentru a reda filme.

A fost util (56)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Blaupunkt.