Manual Bosch AXT Rapid 180 Tocător grădină

Aveți nevoie de un manual pentru Bosch AXT Rapid 180 Tocător grădină? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 2.55 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Bosch AXT Rapid 180 Tocător grădină, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Bosch?
Da Nu
100%
0%
1 vot

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Trebuie să port protecție auditivă atunci când folosesc un tocător de grădină? Verificat
Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de o tocătoare de grădină poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (169)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Nathaniel James Small 16-03-2020
Am o problema cu intrerupatorul care actioneaza motorul pare ca nu face contact printr-o maneta de plastic alb deoarece functioneaza manual la micro intrerupatorul verde

răspuns | A fost util (2)(Translated by Google)
Keith Turner 13-04-2020
Am aceeași problemă, nu pare deteriorat, dar este foarte flexibil și nu va acționa comutatorul prea mult mișcare „pierdută” Cam pe pornirea roșie și răsucirea pur și simplu nu apasă în jos pe pârghia albă pentru a acționa verde comutator împinge unitatea roșie în jos prea mult și lipsește micul micro-comutator. Întreaga configurație este în neregulă, dar fără un motiv evident!

A fost util (0)(Translated by Google)
Manual Bosch AXT Rapid 180 Tocător grădină