Manual - Bosch GKP 200 CE Pistol de lipit

Aveți nevoie de un manual pentru Bosch GKP 200 CE Pistol de lipit? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 3.21 MB)

advertisement

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Bosch GKP 200 CE Pistol de lipit, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Bosch?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Ce materiale pot lipi cu un pistol de lipit? Verificat
Pistoalele de lipit sunt cele mai potrivite pentru lipirea lemnului, a materialelor din lemn, a materialelor din piatră și a materialelor din fibre. Exemple de materiale din fibre sunt pânza, pielea, cartonul și hârtia. Aceste mașini sunt mai puțin potrivite pentru lipirea sticlei și a materialelor plastice.

A fost util (16)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Acest manual a fost publicat inițial de Bosch.