Manual Bosch GWB 12V-10 Șurubelniță

Aveți nevoie de un manual pentru Bosch GWB 12V-10 Șurubelniță? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 3.18 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Bosch GWB 12V-10 Șurubelniță, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Bosch?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Continuu să dezlipesc capul șurubului când folosesc șurubelnița. De ce este asta? Verificat
Majoritatea șurubelnițelor pot fi setate să se înșurubeze mai tare sau mai moale. Dacă capul continuă să fie dezbrăcat, șurubelnița ar trebui să fie pusă într-o altă setare. Când este un dispozitiv wireless, asigurați-vă întotdeauna că bateria este încărcată pentru un rezultat optim.

A fost util (15)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Bosch GWB 12V-10 Șurubelniță