Bosch SGV45M83EU Silence Maşină de spălat vase

Aveți nevoie de un manual pentru Bosch SGV45M83EU Silence Maşină de spălat vase? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 2.05 MB)

advertisement

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Bosch SGV45M83EU Silence Maşină de spălat vase, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Bosch?
Da Nu
100%
0%
1 vot

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Cosmina Denisa 10-12-2020
Bună ziua! Am o mașina de spalat vase BOSCH silence 3in1. Prietenul meu a folosit detergent de vase manual, mașina a evacuat multă spuma, iar acum nu mai spală. Pornește, dar nu mai spală. La Afișare timp îmi apare in dreapta sus un soare. Ce as putea face?

răspuns | A fost util (0)
Acest manual a fost publicat inițial de Bosch.