Bosch SMV46KX08E Serie 4 Maşină de spălat vase

Aveți nevoie de un manual pentru Bosch SMV46KX08E Serie 4 Maşină de spălat vase? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie.)
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 2.93 MB)

advertisement

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Bosch SMV46KX08E Serie 4 Maşină de spălat vase, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Bosch?
Da Nu
100%
0%
3 voturi

Alăturați-vă conversației despre acest produs

romica ghita 27-02-2020
produsul in sine exceptional,doar ca dintr-un motiv tehnic de ceva vreme se opreste in program.printr-o apasare usoara a usii reporneste. am indepartat orice lucru din spate, am curatat cu atentie toate zonele de pe suprafetele de contact,am incarcat-o atent... o sa radeti am pus o sfoara in jurul masinii ,am programat-o si merge. hilar dar mi-a confirmat ca undeva se pierde un contact in timpul lucrului. am solicitat servisul fiind in garantie.mi-e teama sa nu o primesc inapoi mai defecta?

răspuns | A fost util (0)
Acest manual a fost publicat inițial de Bosch.