Manual Braun A 1000 Cosmo Uscător de păr

Aveți nevoie de un manual pentru Braun A 1000 Cosmo Uscător de păr? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.97 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Braun A 1000 Cosmo Uscător de păr, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Braun?
Da Nu
0%
100%
2 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Există ceva BPA în materialele plastice utilizate în produsele Braun? Verificat
Braun indică faptul că în toate produsele nu există BPA utilizat în piese care pot intra în contact cu produsele alimentare.

A fost util (220)
Ce face un uscător de păr ionic? Verificat
Multe uscătoare moderne de păr au o funcție ionică. Această funcție folosește ioni negativi pentru a proteja părul și a preveni ca acesta să devină static.

A fost util (71)
Care este distanța optimă între părul meu și uscătorul de păr? Verificat
Cel mai bine este să folosiți uscătorul de păr la o distanță de aproximativ 20 de centimetri.

A fost util (23)
Pot înfășura cablul în jurul dispozitivului după utilizare? Verificat
Este mai bine să nu faceți acest lucru, deoarece poate deteriora cablul. Cel mai bun lucru de făcut este să înfășurați cablul așa cum era atunci când produsul a fost ambalat.

A fost util (16)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Wilfried Harenberg 27-01-2021
Braun Cosmo 1000 meu este defect. Este vizibil un cablu rupt în mânerul uscătorului de păr. Cum pot slăbi / deschide mânerul pentru a repara cablul? Are cineva instrucțiuni de reparație pentru acest uscător de păr sau de unde puteți descărca instrucțiunile de reparație? Multumesc anticipat pentru orice ajutor.

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
L.W. 16-06-2021
Scoateți ștecherul (dacă nu ați făcut deja). Pârghie în poziția de mijloc (nivelul 1) și trageți afară. Există un șurub cu trei aripi sub marcajul nivelului 1 (deoarece „1” este doar un capac, încercați să-l scoateți cu un ac). Deșurubați șurubul, slăbiți 2 urechi de pe capacul ventilatorului, în jurul orei 12 (de fapt îl puteți vedea destul de bine) și desprindeți carcasa

A fost util (0)(Translated by Google)
Manual Braun A 1000 Cosmo Uscător de păr