Manual Braun BP6200 ExactFit 5 Tensiometru

Aveți nevoie de un manual pentru Braun BP6200 ExactFit 5 Tensiometru? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 33.09 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Braun BP6200 ExactFit 5 Tensiometru, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Braun?
Da Nu
94%
6%
16 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Tocmai mi-am măsurat tensiunea arterială cu un monitor de tensiune, dar ce se consideră o tensiune arterială „normală”? Verificat
În general, o presiune sistolică de 120 și o presiune diastolică de 80 este considerată normală sau sănătoasă. Persoanele cu vârsta de 60 de ani și peste pot avea o tensiune arterială puțin mai mare.

A fost util (1052)
Ce sunt tensiunea arterială sistolică și diastolică? Verificat
La măsurarea tensiunii arteriale sunt afișate două valori, presiunea sistolică și diastolică. Presiunea sistolică este presiunea asupra venelor atunci când inima se contractă și presiunea diastolică este presiunea asupra venelor, apoi inima se relaxează.

A fost util (313)
Există ceva BPA în materialele plastice utilizate în produsele Braun? Verificat
Braun indică faptul că în toate produsele nu există BPA utilizat în piese care pot intra în contact cu produsele alimentare.

A fost util (220)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Hans Mikael 05-08-2020
Primesc codul de eroare alternativ EE5 sau EE9 pe afișajul monitorului meu de tensiune arterială BP6200. Ce s-a întâmplat?

răspuns | A fost util (29)(Translated by Google)
Bülent 09-05-2021
Care este eroarea E5

răspuns | A fost util (8)(Translated by Google)
Johannes Reiss 27-10-2019
A cumpărat un BP6200PHEMEA în Germania. Și eu sunt mulțumit de asta, doar lipsa afișajului timpului cu numărătoarea de 24 de ore mă deranjează. Există o soluție pentru asta?

răspuns | A fost util (7)(Translated by Google)
Klaus Sredzky 20-01-2021
NU IMI pare rau, CEVA LE-A RUT DE PROGRAMORI ::::::::

A fost util (0)(Translated by Google)
Alfons Hoffmann 24-05-2021
Vă rugăm să trimiteți instrucțiunile de utilizare

răspuns | A fost util (2)(Translated by Google)
Jacques priem 03-12-2021
Tensiometrul Braun Exactfit 5 BP2600, este un aparat bun de care sunt foarte multumit, ceea ce nu inteleg este ca aparatul din Europa nu are indicatie 24h00, sau exista vreo setare ascunsa care nu se gaseste in manual?

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Nilhan 09-03-2022
Am cumpărat un Braun Exactfit 6150. Monitoarele de tensiune arterială determină măsurarea pe măsură ce coboară, nu pe măsură ce se umflă. Braun, in schimb, masoara la umflare, nu la coborare. Cum este posibil acest lucru?

răspuns | A fost util (0)(Translated by Google)
Manual Braun BP6200 ExactFit 5 Tensiometru