Manual Braun CJ 3000 WH TributeCollection Storcator citrice

Aveți nevoie de un manual pentru Braun CJ 3000 WH TributeCollection Storcator citrice? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 0.69 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Braun CJ 3000 WH TributeCollection Storcator citrice, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Braun?
Da Nu
0%
100%
1 vot

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Există ceva BPA în materialele plastice utilizate în produsele Braun? Verificat
Braun indică faptul că în toate produsele nu există BPA utilizat în piese care pot intra în contact cu produsele alimentare.

A fost util (220)
Care este diferența dintre un storcător și un citric? Verificat
Un storcător de citrice presează suc din citrice care trebuie mai întâi înjumătățit și va lăsa pulpa în fructe. Un storcător va răsuci și apasă o bucată întreagă de fructe printr-o sită și colectează pulpa, rezultând o cantitate mai mare de suc.

A fost util (9)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Élisabeth 20-01-2022
Buna seara am stors o portocala fara probleme dar acum ca vreau sa o curat, imposibil sa scot ulciorul din blocul motor in ciuda instructiunilor tale si a pozitionarii ulciorului pe o sageata asa cum este indicat....

răspuns | A fost util (2)(Translated by Google)
Manual Braun CJ 3000 WH TributeCollection Storcator citrice