Manual Braun FS 5100 WH Identity Collection Aparat de gatit cu aburi

Aveți nevoie de un manual pentru Braun FS 5100 WH Identity Collection Aparat de gatit cu aburi? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 3.51 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Braun FS 5100 WH Identity Collection Aparat de gatit cu aburi, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Braun?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Există ceva BPA în materialele plastice utilizate în produsele Braun? Verificat
Braun indică faptul că în toate produsele nu există BPA utilizat în piese care pot intra în contact cu produsele alimentare.

A fost util (220)
Cum pregătesc orezul într-un aragaz? Verificat
Acest lucru este posibil punând orezul într-un castron și așezați vasul în aragazul cu aburi. Unele modele vin cu un castron potrivit. Timpul de gătit poate varia între mărci și modele.

A fost util (181)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Braun FS 5100 WH Identity Collection Aparat de gatit cu aburi