Manual Braun HD 380 Satin Hair 3 Uscător de păr

Aveți nevoie de un manual pentru Braun HD 380 Satin Hair 3 Uscător de păr? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

pdf2htmlEX
Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 2.77 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Braun HD 380 Satin Hair 3 Uscător de păr, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Braun?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Există ceva BPA în materialele plastice utilizate în produsele Braun? Verificat
Braun indică faptul că în toate produsele nu există BPA utilizat în piese care pot intra în contact cu produsele alimentare.

A fost util (242)
Ce face un uscător de păr ionic? Verificat
Multe uscătoare moderne de păr au o funcție ionică. Această funcție folosește ioni negativi pentru a proteja părul și a preveni ca acesta să devină static.

A fost util (104)
Care este distanța optimă între părul meu și uscătorul de păr? Verificat
Cel mai bine este să folosiți uscătorul de păr la o distanță de aproximativ 20 de centimetri.

A fost util (41)
Pot înfășura cablul în jurul dispozitivului după utilizare? Verificat
Este mai bine să nu faceți acest lucru, deoarece poate deteriora cablul. Cel mai bun lucru de făcut este să înfășurați cablul așa cum era atunci când produsul a fost ambalat.

A fost util (36)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Braun HD 380 Satin Hair 3 Uscător de păr