Manual Braun J700 Multiquick 7 Storcator

Aveți nevoie de un manual pentru Braun J700 Multiquick 7 Storcator? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 4.88 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Braun J700 Multiquick 7 Storcator, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Braun?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Există ceva BPA în materialele plastice utilizate în produsele Braun? Verificat
Braun indică faptul că în toate produsele nu există BPA utilizat în piese care pot intra în contact cu produsele alimentare.

A fost util (242)
Trebuie să curăț fructele înainte de a le pune în storcător? Verificat
Nu, în general puteți introduce fructe necojite într-un storcător. Cojile vor fi colectate cu pulpa. Este o idee bună să îndepărtați eventualele pietre din fruct.

A fost util (79)
Care este diferența dintre un storcător și un citric? Verificat
Un storcător de citrice presează suc din citrice care trebuie mai întâi înjumătățit și va lăsa pulpa în fructe. Un storcător va răsuci și apasă o bucată întreagă de fructe printr-o sită și colectează pulpa, rezultând o cantitate mai mare de suc.

A fost util (71)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Braun J700 Multiquick 7 Storcator