Manual Braun MQ 320 Pesto Blender de mână

Aveți nevoie de un manual pentru Braun MQ 320 Pesto Blender de mână? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 1.95 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Braun MQ 320 Pesto Blender de mână, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Braun?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Există ceva BPA în materialele plastice utilizate în produsele Braun? Verificat
Braun indică faptul că în toate produsele nu există BPA utilizat în piese care pot intra în contact cu produsele alimentare.

A fost util (242)
Cum pot să curăț cel mai bine un blender de mână? Verificat
Majoritatea blenderelor de mână au o piesă detașabilă care poate fi pusă într-o mașină de spălat vase, acest lucru ar trebui indicat în manual. Curățarea manuală se poate face prin plasarea lamelor într-un vas cu apă caldă și pornirea blenderului manual. Adăugați detergent dacă doriți. Nu uscați niciodată lamele, acest lucru le poate face să se contureze.

A fost util (117)
Cum folosesc diferitele viteze? Verificat
Cel mai bine este să începeți cu cea mai mică viteză și să vă ridicați la cea mai mare viteză. Acest lucru va oferi cele mai bune rezultate și cele mai puține stropi.

A fost util (85)
Pot înfășura cablul în jurul dispozitivului după utilizare? Verificat
Este mai bine să nu faceți acest lucru, deoarece poate deteriora cablul. Cel mai bun lucru de făcut este să înfășurați cablul așa cum era atunci când produsul a fost ambalat.

A fost util (31)
Ce fel de mâncare se poate face cu blenderul manual? Verificat
Blenderele de mână Braun sunt potrivite pentru a face scufundări, sosuri, supe, maioneză, mâncare pentru bebeluși, băuturi și shake-uri cu lapte.

A fost util (6)

Loading…

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Braun MQ 320 Pesto Blender de mână