Manual Brevi Althea 2in1 Șezlong balansoar

Aveți nevoie de un manual pentru Brevi Althea 2in1 Șezlong balansoar? Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. să puteți utiliza în mod optim produsul dvs. Dacă manualul nu este cel pe care îl căutați, luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Manual

Loading…

Descărcaţi manualul în limba română (PDF, 14.09 MB)
(Protejați mediul înconjurător și imprimați acest manual numai dacă este neapărată nevoie)

Loading…

Evaluare

Spuneți-ne ce părere aveți despre Brevi Althea 2in1 Șezlong balansoar, lăsând o evaluare a produsului. Doriți să împărtășiți experiența dvs. cu acest produs sau să adresați o întrebare? Lăsați un comentariu în partea de jos a paginii.
Sunteți mulțumit de acest produs Brevi?
Da Nu
Fiți primul care evaluează acest produs
0 voturi

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Câte ore pe zi poate să zacă un copil într-un șezlong? Verificat
Minciuna în bouncer este foarte obositoare pentru un copil mic și poate fi rău. pentru dezvoltarea coloanei vertebrale. Nu așezați niciodată un copil într-un ștrand pentru mai mult de 2 ore pe zi.

A fost util (9)
De la ce vârstă poate fi pus un copil într-un ștrand? Verificat
Acest lucru variază în funcție de copil, dar, în general, un copil poate fi introdus într-un șezlong de la vârsta de câteva săptămâni până la 6-9 luni.

A fost util (5)

Alăturați-vă conversației despre acest produs

Manual Brevi Althea 2in1 Șezlong balansoar