Manuale pentru AEG Ciocane rotopercutoare

Mai jos, găsiți toate modelele de AEG Ciocane rotopercutoare pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Care este diferența dintre un burghiu de impact și un ciocan rotativ? Verificat

Burghiile de impact pot fi utilizate pentru găurirea găurilor în cărămizi și pereți de mortar. Pentru găurirea pereților de beton aveți nevoie de un ciocan rotativ.

A fost util (196) Citeşte mai mult

Ce înseamnă Joule (J) în raport cu ciocanele rotative? Verificat

Numărul de Joule este o indicație a energiei de impact a ciocanului rotativ. Pentru a găuri găuri obișnuite în beton, este suficient un ciocan rotativ cu 2.2J.

A fost util (131) Citeşte mai mult

Trebuie să port protecție auditivă atunci când folosesc un burghiu? Verificat

Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de un burghiu poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (88) Citeşte mai mult

Pot depozita sculele electrice într-o magazie sau garaj? Verificat

În general, puteți depozita sculele electrice într-o magazie sau garaj, chiar dacă uneori îngheață acolo. Cu toate acestea, este mai bine pentru durata de viață a sculei electrice să o depozitați într-un loc uscat, fără fluctuații majore de temperatură. Într-o șopronă sau garaj, diferențele de temperatură pot provoca formarea de condens, care poate provoca rugina. În plus, uneltele care funcționează cu baterii durează mai puțin și nu se încarcă la fel de bine la temperaturi foarte scăzute. Pentru a fi sigur cum trebuie depozitată unealta electrică, citiți întotdeauna cu atenție manualul de utilizare.

A fost util (16) Citeşte mai mult

Ultimele comentarii

Manual AEG KH 28 Super XE Ciocan rotopercutor
Fanfan 13-05-2024
Dispozitivul meu s-a oprit brusc. Există o siguranță? De fapt, așa-numitul AEG doc nu dă niciun răspuns la o posibilă problemă... include doar o diagramă a produsului și a utilizării acestuia, fără niciun comentariu, ceea ce nu este normal.


(Tradus de Google)
AEG KH 28 Super XE Ciocan rotopercutor
Manual AEG KH 24 XE Ciocan rotopercutor
Recep Sahiner 20-09-2021
Salut burghiu cu functii de dalta? Mfg sahiner


(Tradus de Google)
AEG KH 24 XE Ciocan rotopercutor
Manual AEG BH 22 E Ciocan rotopercutor
BABINAULT 28-09-2020
Treceți de la modul de găurire la modul de percuție. Mulțumesc


(Tradus de Google)
AEG BH 22 E Ciocan rotopercutor