Manuale pentru Ferăstraie verticale

Mai jos, găsiți toate mărcile de Ferăstraie verticale pentru care avem manuale. Dați clic pe marcă pentru o listă cu toate modelele. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Marca pe care o căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pe ce materiale pot folosi jaw? Verificat
Datorită lamelor schimbătoare, Jigsaws poate fi utilizat pe aproape toate materialele. Ferăstrăurile sunt folosite în principal pentru a tăia curbe și colțuri.

A fost util (329) Citeşte mai mult
Trebuie să port protecție pentru ochi când folosesc un ferăstrău? Verificat
Da. Particulele mici pot zbura în sus în timpul tăierii. Când acestea lovesc un ochi, pot provoca leziuni permanente ale ochilor. De aceea este întotdeauna necesar să purtați ochi de protecție.

A fost util (134) Citeşte mai mult