Manuale pentru AEG Mașini de șlefuit orbitală

Mai jos, găsiți toate modelele de AEG Mașini de șlefuit orbitală pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pe ce fel de materiale pot folosi o șlefuitoare orbitală? Verificat
Șlefuitoarele orbitale sunt utilizate în general pe lemn, material din lemn și suprafețe vopsite. Aceste mașini sunt mai puțin potrivite pentru suprafețe metalice și de piatră.

A fost util (36)
Trebuie să port protecție pentru ochi când folosesc o șlefuitoare? Verificat
Da. Particulele mici pot zbura în timpul șlefuirii. Când acestea lovesc un ochi, pot provoca leziuni permanente ale ochilor. De aceea este întotdeauna necesar să purtați ochi de protecție.

A fost util (2)
Trebuie să port o mască de praf când folosesc o șlefuitoare? Verificat
Da. Praful este eliberat în timpul șlefuirii, ceea ce poate provoca leziuni respiratorii. Unele suprafețe pot elibera, de asemenea, substanțe chimice precum vopsea sau lac în timpul șlefuirii. Acestea sunt, de asemenea, un motiv bun pentru a purta o mască de praf.

A fost util (0)
Trebuie să port protecție auditivă când folosesc o șlefuitoare? Verificat
Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de o șlefuitoare poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (0)