Manuale pentru Worx Polizoare unghiulare

Mai jos, găsiți toate modelele de Worx Polizoare unghiulare pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Pe ce materiale pot folosi polizorul meu unghiular. Verificat
Polizoarele unghiulare sunt cele mai potrivite pentru utilizarea pe metal sau piatră. Mașinile generează multă căldură și, prin urmare, sunt mai puțin potrivite pentru utilizarea pe lemn sau plastic.

A fost util (51)
Trebuie să port protecție auditivă atunci când folosesc un polizor unghiular? Verificat
Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de un polizor unghiular poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (11)
Trebuie să port protecție pentru ochi atunci când folosesc un polizor unghiular? Verificat
Da. Particulele mici pot zbura în sus în timpul măcinării. Când acestea lovesc un ochi, pot provoca leziuni permanente ale ochilor. De aceea este întotdeauna necesar să purtați ochi de protecție.

A fost util (7)