Manuale pentru Asist Şlefuitoare cu excentric

Mai jos, găsiți toate modelele de Asist Şlefuitoare cu excentric pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Trebuie să port o mască de praf când folosesc o șlefuitoare? Verificat

Da. Praful este eliberat în timpul șlefuirii, ceea ce poate provoca leziuni respiratorii. Unele suprafețe pot elibera, de asemenea, substanțe chimice precum vopsea sau lac în timpul șlefuirii. Acestea sunt, de asemenea, un motiv bun pentru a purta o mască de praf.

A fost util (4) Citeşte mai mult

Trebuie să port protecție pentru ochi când folosesc o șlefuitoare? Verificat

Da. Particulele mici pot zbura în timpul șlefuirii. Când acestea lovesc un ochi, pot provoca leziuni permanente ale ochilor. De aceea este întotdeauna necesar să purtați ochi de protecție.

A fost util (3) Citeşte mai mult

Trebuie să port protecție auditivă când folosesc o șlefuitoare? Verificat

Da ar trebui. Deși cantitatea de zgomot produsă de o șlefuitoare poate varia între mărci și modele, expunerea pe termen lung la zgomot puternic poate provoca leziuni permanente ale auzului. De aceea este o idee bună să purtați protecție auditivă.

A fost util (3) Citeşte mai mult

Pot depozita sculele electrice într-o magazie sau garaj? Verificat

În general, puteți depozita sculele electrice într-o magazie sau garaj, chiar dacă uneori îngheață acolo. Cu toate acestea, este mai bine pentru durata de viață a sculei electrice să o depozitați într-un loc uscat, fără fluctuații majore de temperatură. Într-o șopronă sau garaj, diferențele de temperatură pot provoca formarea de condens, care poate provoca rugina. În plus, uneltele care funcționează cu baterii durează mai puțin și nu se încarcă la fel de bine la temperaturi foarte scăzute. Pentru a fi sigur cum trebuie depozitată unealta electrică, citiți întotdeauna cu atenție manualul de utilizare.

A fost util (2) Citeşte mai mult