Manuale pentru DeLonghi Aparate pentru spuma de lapte

Mai jos, găsiți toate modelele de DeLonghi Aparate pentru spuma de lapte pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Laptele nu se va spuma corect, de ce este asta? Verificat
Este posibil ca spuma de lapte să nu fi fost curățată corespunzător după o utilizare anterioară. Rămășițele vechi pot împiedica spumarea corectă a laptelui. În funcție de dispozitiv, poate exista întotdeauna o parte din lapte care să nu spumeze. Asta este normal.

A fost util (249)
Ce tipuri de lapte pot folosi în spumă? Verificat
Practic se pot folosi toate tipurile de lapte care nu au niciun gust adăugat sau zahăr, chiar și lapte de soia. Pentru a obține cel mai bun lapte spumat, proteinele din lapte sunt importante. Aceste proteine ​​degenerează atunci când laptele a stat în picioare sau a fost deschis pentru o vreme. Este întotdeauna cel mai bine să folosiți lapte dintr-un pachet nou deschis.

A fost util (176)