Manuale pentru Delimano Oale presiune

Mai jos, găsiți toate modelele de Delimano Oale presiune pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de des ar trebui să se înlocuiască garnitura de pe oala mea sub presiune? Verificat

În mod ideal, garnitura de pe oala sub presiune este verificată cel puțin o dată pe an și înlocuită, dacă este necesar. Cât timp durează garnitura depinde de marcă, model și utilizare.

A fost util (721) Citeşte mai mult

Este o oală de orez la fel ca o oală sub presiune? Verificat

Deși aceste două produse sunt foarte asemănătoare, ele sunt fundamental diferite. Cea mai mare diferență este că o oală sub presiune poate fi întotdeauna închisă ermetică și o oală cu orez nu.

A fost util (186) Citeşte mai mult

Ultimele comentarii

Manual Delimano Tempo Presto Oala presiune
DORINA PACURAR 20-01-2024
Folosesc oala sub presiune de 5 l si una de 3l des, dar nu le pot folosi simultan deoarece am doar un capac. As dori sa-mi achizitionez inca un capac de deschidere si inchidere cu o singura mana, supapa de reglare apresiunuii, supapa de siguranta, indicator de presiune, etc... Unde sa ma adresez? Va multumesc anticipat


Delimano Tempo Presto Oala presiune
Manual Delimano Tempo Presto Oala presiune
kiddy 30-10-2022
de mai bine de zece ani continui sa folosesc delimano tempo presto - varianta 9L. ce-i drept, nu foarte des, dar tot o scot din dulap cam de vreo doua ori pe luna. e in perfecta stare si ma slujeste la fel de bine ca in prima zi. recomand cu drag aceasta oala. e un prieten de nadejde!


Delimano Tempo Presto Oala presiune