Manuale pentru Tefal Oale presiune

Mai jos, găsiți toate modelele de Tefal Oale presiune pentru care avem manuale. De asemenea, consultați întrebările frecvente în partea de jos a paginii pentru sfaturi utile despre produsul dvs. Modelul pe care îl căutați nu apare în listă? Luați legătura cu noi.

Produsul dvs. s-a defectat și manualul nu oferă nicio soluție? Mergeți la Repair Café pentru servicii de reparații gratuite.

Întrebări frecvente

Echipa noastră de asistență caută informații utile despre produs și răspunde la întrebările frecvente. Dacă descoperiți o inexactitate în întrebările frecvente, vă rugăm să ne anunțați utilizând formularul de contact.

Cât de des ar trebui să se înlocuiască garnitura de pe oala mea sub presiune? Verificat

În mod ideal, garnitura de pe oala sub presiune este verificată cel puțin o dată pe an și înlocuită, dacă este necesar. Cât timp durează garnitura depinde de marcă, model și utilizare.

A fost util (714) Citeşte mai mult

Este o oală de orez la fel ca o oală sub presiune? Verificat

Deși aceste două produse sunt foarte asemănătoare, ele sunt fundamental diferite. Cea mai mare diferență este că o oală sub presiune poate fi întotdeauna închisă ermetică și o oală cu orez nu.

A fost util (179) Citeşte mai mult

Ultimele comentarii

Manual Tefal P2530741 Secure5 Neo Oala presiune
Josef Čermák 25-10-2022
Asta nu este cehă. Nu sunt iugoslav! Du-te direct la naiba cu asta!!


(Tradus de Google)
Tefal P2530741 Secure5 Neo Oala presiune
Manual Tefal P2500732 Secure 5 Oala presiune
Lidia 18-10-2022
Salut, ce mai faci, de unde pot lua ambalajul oalei


(Tradus de Google)
Tefal P2500732 Secure 5 Oala presiune
Manual Tefal P2050748 Sensor Oala presiune
Papy emmerdé 23-01-2022
foarte dezamagit ! în esență de supapa care nu este bine reglată în carcasa sa, cu un sistem de deschidere progresivă complet nesigur. Mai mult, 16 euro plus costurile de livrare pentru această singură bucată de plastic este inacceptabil. În ceea ce privește supapa roșie, de multe ori este necesar să o puneți în poziția închis, trântând oala sub presiune pe plita.


(Tradus de Google)
Tefal P2050748 Sensor Oala presiune